Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Balázs-Diák Kft. digitális tananyagai

2010.09.20

Balázs-Diák Kft.

Honlap: www.idoctum.hu, www.tananyagfutar.hu, www.taneszkoz.hu, www.3gplatform.hu
E-mail cím: info@taneszkoz.hu
Kapcsolattartó neve: Cégünkben ügyfélszolgálat működik, ahol készséggel állunk minden érdeklődő rendelkezésére
Kapcsolattartásra szolgáló telefonszám: +36 20 4661160, +36 1 2665226, +36 1 4861971


Balázs Diák digitális tananyagok

Hány digitális tananyagot kínálnak a pedagógusoknak, és milyen tantárgyakhoz kapcsolódóan?

Jelenleg 15 magyar nyelvű, felső tagozatos és gimnáziumi oktatásban használható, interaktív feladatokkal, animációkkal, grafikonokkal, esztétikus képanyaggal ellátott komplett tananyagot foglal magába a saját fejlesztésű i-Doctum interaktív tananyagsorozatunk. Az alsó tagozatosokról sem feledkeztünk meg: számukra további 3 darab speciális, kompetenciafejlesztő interaktív tananyagot dolgoztunk ki szövegértés-szövegalkotás és környezetismeret témakörben. Egyes tananyagaink idegen nyelven is elérhetőek, melyek ideális megoldást jelentenek a két tanítási nyelvű, nemzetiségi iskolák, osztályok számára. Kínálatunkban angol, német, szlovák és portugál nyelvű tananyagok találhatók a sikeres magyar nyelvű i-Doctum sorozat tartalmával. Az eddig megjelent anyagaink:

Szövegértés-szövegalkotás 1.
Szövegértés-szövegalkotás 2.
Fizika I. Mechanika
Fizika II. Optika
Környezetismeret
Történelem – Élet a középkorban és a koraújkorban
Magyar irodalom I. – Mítoszok és Biblia
Magyar irodalom II. – A magyar irodalom születése
Angol nyelv – kezdő
Német nyelv - kezdő és középhaladó
Földrajz – Afrika földrajza
Földrajz – Levegőburok
Kémia – Anyagszerkezetek
Kémia – Anyagi halmazok
Matematika – Matematikai transzformációk
Matematika –Geometriai szerkesztések
Biológia – Az emberi test
Biológia – Az állatok világa

Milyen tapasztalataik vannak, milyen szempontok alapján választanak az iskolák digitális tananyagot?

Egyre nagyobb hangsúlyt kap a minőség előtérbe helyezése az árral szemben. A Balázs-Diák Kft. bemutató videókkal, kipróbálható demó verziókkal próbálja megismertetni tananyagait a pedagógusokkal. Tapasztalatunk alapján a „szájhagyomány” is motiváló erő lehet: amennyiben egy oktató megelégedéssel használja a tananyagot, mert tapasztalta, hogy az óra menete gördülékenyebbé válik, az órák interaktívak, a tanulók motiváltabbak és érdeklődőbbek, az órákra való szakmai felkészülés ideje lecsökkent, míg hatékonysági fokuk megnőtt, ajánlani fogja kollégáinak.

Próbálják-e akciókkal segíteni az értékesítést?

Akciós tananyagcsomagokat kínálunk: 10, 12 és 20 db-os, kedvező árú csomagban vásárolhatják meg az iskolák tananyagainkat. A 12 db-os csomag tartalma tetszőlegesen összeválogatható a már megjelent tananyagainkból, míg a 10, illetve 20 db-os csomagok meghatározott i-Doctum tananyagokat tartalmaznak.

Hogyan tartják a kapcsolatot az intézményekkel?

Évente minimum kétszer küldjük ki katalógusainkat az intézmények részére a legújabb tananyagokkal,fejlesztésekkel,  kedvezményes árú csomagokkal. Interaktív tananyagainkról teljes körű felvilágosítást, bemutató videókat a www.idoctum.hu oldalon találnak a pedagógusok és érdeklődők. Termékeinket a www.taneszkoz.hu, illetve a www.tananyagfutar.hu webáruházainkban is megtekinthetik, megvásárolhatják. Termékeinket, innovációinkat szakmai konferenciákon is bemutatjuk. Az interaktív tábla használatának témakörében akkreditált oktatást is vállalunk iskolák, pedagógusok részére, hogy még könnyebben elsajátíthassák a tanárok a tábla és a szoftverek alkalmazását.   Ügyfélszolgálatunk minden hétköznap reggel 8-tól délután 18:30-ig az érdeklődők, vásárlók rendelkezésére áll.

Amennyiben nem üzleti titok, milyen fejlesztések várhatóak az idei tanév során?

A 2010-2011-es tanév második felére az alsó tagozatos, 1. és 3. osztályos gyerekeknek készítjük el kompetenciafejlesztő matematika interaktív tananyagainkat, és legújabb fejlesztésünk, a Logovár - speciális nevelési igényű gyermekek fejlesztésére is kiválóan alkalmas tananyag- is megvásárolható lesz. A felső tagozatosoknak és gimnazistáknak a Fizika tananyagsorozat harmadik része, az Elektromosságtan, valamint a kémia sorozat 3. része van előkészületben.

Ezen kívül elérhető lesz egyedülálló fejlesztésünk is, a 3G Platform, mely a tanár-diák-szülő háromszög szabad kommunikációja elől rombolja le a gátakat, szabad utat enged a tudás-és információáramlásnak, a tanórák, különórák, korrepetálások, szülői értekezletek helyigényét is megoldja, az időpont-egyeztetést is megkönnyíti. A 3G Platform digitális felületet biztosít tananyagainknak is, melyek egy gombnyomással elérhetőek lesznek. Új dimenziót nyit az iskolai és közösségi kommunikációban, kapcsolattartásban. Bővebb információhoz a www.3gplatform.eu honlapon juthatnak.

Melyik anyagukra a legbüszkébbek?

Sorozatunk számunk legkedvesebb darabjai a szövegértés-szövegalkotás anyagok, és a német tananyag. Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk arról, mennyire sokszínűen alkalmazhatóak, és mennyire igazodnak az adott korosztály sajátosságaihoz és speciális igényeihez. Tanárok és tanulók egyaránt örömmel használják ezeket az anyagokat nap mint nap, és az elért eredmények is azt mutatják, hogy a gyermekkori kompetenciafejlesztés legsikeresebb darabjairól van szó. A német tananyagunk úgy segíti a gyerekek első lépéseit a nyelvtanulás rögös útján, hogy élvezettel és szeretettel álljanak a későbbiekben is a nyelvtanulás kérdéséhez.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.