Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dinasztia Tankönyvkiadó Kft. digitális tananyagai

2010.09.20

Dinasztia Tankönyvkiadó Kft.

Honlap: www.e-dinasztia.hu
E-mail cím: toroka@dinasztia.hu
Kapcsolattartó neve: Török Ágnes
Kapcsolattartásra szolgáló telefonszám: +36 20 3857212 ill. +36 1 414-0363 és 143-as mellék

Kép

Hány digitális anyagot kínálnak a pedagógusoknak, és milyen tantárgyakhoz kapcsolódóan?
Digitális tananyagainkat folyamatosan bővítjük, ezért érdemes honlapunkat – www.e-dinasztia.hu – folyamatosan figyelemmel kísérni. Azok a pedagógusok, akik regisztrálnak a honlapon, értesítést kapnak az új feltöltésekről.
Jelenleg az 1. és 2. osztály számára készült anyagok érhetőek el – magyar nyelv és irodalom, matematika, környezetismeret, ének-zene tantárgyakhoz. Igyekszünk a praktikusságot szem előtt tartani, így jól és könnyen használható anyagokat igyekszünk a pedagógusok rendelkezésére bocsátani. A pedagógusoknak módjukban áll az anyagokat ingyenesen letölteni, egy rövid regisztráció után, így akkor is be tudják építeni a tanórák menetébe, ha a tanteremben nincs online internetkapcsolat.

Melyik anyagukra a legbüszkébbek?

Az első osztályosok betű és számelemek gyakorlását elősegítő anyagainkra vagyunk a legbüszkébbek. De szívünkhöz igen közel áll az ének-zene tankönyv digitalizált anyaga is, ahol az egyes dalok zongora alapját meg is hallgathatják, megkönnyítve ezzel a daltanulást. Az iskolák, pedagógusok visszajelzései igazolják munkánk fontosságát. Sok megkeresést kapunk a határainkon túli magyarlakta területekről, sőt a Torontói Magyar Iskola is használja digitális tananyagainkat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.