Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Első lépések interaktív táblán

Cikkek

Módszertani sorozat indul

2008.12.22

Az e-tanárikar oldalon interaktív táblákról módszertani sorozat indul, ahol a pedagógusok ötleteket meríthetnek mndennapi munkájukhoz. A sorozat címe: Hétről-hétre módszertan, s mint a címéből is sejteni lehet azon kívül, hogy módszertanról fog szólni, hetente lesznek friss cikkek a honlapon, ahova érdemes benézni a pedagógusoknak.

 

Táblatanító 2. száma

2008.10.22

A Táblatanító újság második száma, az első újság hagyományait folytatva, újabb jó gyakorlatokat mutat be. Ezen kívül a problémamegoldás és egy CD sorozatra hívja fel a pedagógusok figyelmét, mindezt teszi csupa gyakorlatias szemmel.

 

Táblatanító 1. száma

2008.10.22

A módszertani segítséget elsősorban a kezdeti lépésekkor az ún. jó gyakorlatokból, azaz a Best Practice -ok ból lehet összegyűjteni. Ilyen jó gyakorlatokat olvashatnak a pedagósusok a Műszaki Kiadó pedagógusoknak ingyenesen küldött Táblatanító című újságjából.

 

Teljesen kezdőknek

2007.09.11

Az interaktív táblákkal ismerkedő pedagógusok,  (de a tanulók is!) általában a személyiségüknek, temperamentumuknak megfelelően különböző lendülettel közelítenek  az interaktív táblák használata felé. Aki eljutott eddig a honlapig, arról legalábbis feltételezhető, hogy az érdeklődés szintjénél már tart. :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Első lépések interaktív táblán | Hozzászólások: 0