Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interaktív tábla - konferencia

Cikkek

Volt egyszer egy konferencia... 2.rész

2010.11.09

A sorozat második részében az V. Országos Interaktív Tábla Konferencia "Kreatív hétköznapok" szekció nyitó előadásáról olvashatunk. A cikk tanfolyamok és óralátogatások tapasztalataira épül, gyakorlati tanácsokkal fűszerezve. A fájl ugyan mérete miatt nem letölthető, de a benne szereplő feladatok, változó módon ugyan, de a legtöbb táblatípuson reprodukálhatóak.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Hozzászólások: 0

Volt egyszer egy konferencia... 1.rész

2010.11.08

Október elején került megrendezésre az V. Országos Interaktív Tábla Konferencia. Minden évben nagy érdeklődés kíséri azokat a szekciókat, ahol a táblákat rendszeresen használó pedagógusok beszélnek tapasztalataikról, megmutatják az órákra készített tananyagaikat. Az idei évben a "Kreatív hétköznapok" szekciók előadói különböző típusú táblákon, különböző tantárgyakból, különböző korosztály számára tartott óráik tapasztalatait mutatták be.
Egy cikksorozattal igyekszünk pótolni az élményt azok számára, akik lemaradtak az idei konferenciáról, s egyben kedvet is csinálni a jövő évihez!
Az első cikkben Novákné Nagy Márta tanítónő előadásáról olvashatunk.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Hozzászólások: 0

Interaktív tábla konferencia időpont módosulás!

2010.08.06

Konferencia időpontjának módosítása!!!

VÁLTOZÁS! Új időpontban (október 1-2.) és mindkét napon INGYENESEN!

Regisztrációhoz kötött!

Mert max. 400 ember fér be a helyszínre. Ha szeretnél rá jönni, regisztrálj minél hamarabb, mert gyorsan betelnek a helyek!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Hozzászólások: 2

V. Országos Interaktív Tábla Konferencia és Módszertani Börze

2010.06.08

"... mert a jó dolgokhoz könnyű ragaszkodni!" szlogennel indítja útjára az idei konferenciáját a Műszaki Kiadó.  Interaktív tábla konferencia 2010 - teljes nevén: V. Országos Interaktív Tábla Konferencia és Módszertani Börze - a nagy előzetes érdeklődésre tekintettel az idén is kétnapos rendezvény lesz. A rendezvény jubilál, már ötéves lesz! Kíváncsian várjuk a részletes programot majd, bár valószínűleg erre szeptemberig várni kell. Ha valaki tud interaktív táblás jó gyakorlatot bemutatni szerintem jelentkezzen előadónak, hiszen folyamatos a változás, s egyre több és több jó gyakorlatról tudunk, ha meg is osztjuk tudunk egymástól tanulni!  Írd be a naptáradba és gyere el a konferenciára!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Hozzászólások: 0

Beszámoló - Educatió kiállításról

2010.01.24

Egy másik konferencia időbeli egybeesése miatt csak szombat délután tudtam kimenni a konferenciára. Azt tapasztaltam, hogy szinte továbbtanulási konferencia lett. Pedagógusok kevesen voltak kint, inkább középiskolás diákok, esetleg szüleikkel. Valószínűleg ez pénteken másképp lehetett, de táblaforgalmazót, aki bemutatta volna a pedagógusoknak a tábláját mindösszesen hármat láttam. Így róluk fogok beszámolni. :)
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Hozzászólások: 0

BETT SHOW 2010 - beszámoló

2010.01.24

Évek óta járok ki a londoni BETT SHOW-ra a kiállításra és vásárra. Az idén töltöttem a legkevesebb időt kint. Tavaly már megjelent a bűvész, de az idén a szappanbuborékfújó gép már sok volt nekem. Gyorsan végigjártam azokat a részeit a kiállításnak, amik érdekeltek, de azért így is eltöltöttem kint egy fél napot. A fotókat, amiket készítettem (84 db), a magángalériáim közt megtalálod, de idegyűjtöm azokat, melyek interaktív táblás, feleltetőrendszeres témában érdekesnek, újdonságnak bizonyultak. Igyekszem egy jó képet adni, hogy mire is érdemes figyelni 2010-ben a hardver beszerzéseken túl.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Hozzászólások: 0

II. Oktatás-Informatikai Konferencia 2010

2010.01.03

Részlet a konferencia honlapjáról: "A konferencia célja, hogy szakmai találkozási lehetőséget biztosítson azoknak, akik az e-Learning területén oktatási, neveléstudományi, pszichológiai, gyógypedagógiai és óvodapedagógiai témakörben kutatnak, fejlesztenek, vagy éppen a hétköznapok gyakorlatában dolgoznak."

ELTE Pedagogikum Központ - ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar - 2010. január 22-23.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Hozzászólások: 0

10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

2010.01.03

Részlet a kiállítás honlapjáról: "Közel 200 stand, 40 000 látogató, szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény standja és a legújabb oktatási fejlesztések, taneszközök, módszerek – talán ezek jellemzik legtömörebben az Educatio Kiállítást.

A 10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2010. január 22–23-án kerül megrendezésre Budapesten, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Hozzászólások: 0

BETT SHOW 2010 - előzetes

2009.11.08

2010 januárjában is sor kerül az európai szinten egyik legnagyobbnak titulált oktatási kiállításra és vásárra. London konferenciaközpontjában, Olympiában megrendezésre kerülő BETT SHOW már most több, mint 600 kiállítót gyűjtött össze, hogy az oktatásban az IKT eszközök felhasználását bemutassa. Természetesen szerepel köztük az interaktív tábla is!
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Fényképek: BETT SHOW - London 2009 | Hozzászólások: 0

IV. Országos Interaktív Tábla Konferencia és Módszertani Börze programja

2009.10.04

Azért, hogy a későbbiekben is könnyen megtaláljuk, honlapunkon utólag is feltüntetjük a konferencia programját. Illetve a konferenciáról, az ott elhangzottakról tervezünk folyamatos beszámolót adni. Az eredeti programkiírás pdf formátumban letölthető itt!

A IV. Országos Interaktív tábla Konferencia programja
Idıpont: 2009. szeptember 25-26.
Helyszín: Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ