Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interaktív tábla - konferencia

Cikkek

IV. Országos Interaktív tábla Konferencia - Meghívó

2009.06.14

Az elmúl évek sikeres konferenciáin, az ottani tapasztalatokat feldolgozva kezdte meg az idén a Műszaki Kiadó a 2009-es interaktív táblákról szóló konferenciájának szervezését. S ahogy azt már a tavalyi konferencián sejteni lehetett az a sok minden, amit szeretnének a pedagógusoknak bemutatni a táblaforgalmazók, pedagógusok, kiadók, bizony nem fér bele egy napba. Így kétnaposra terveztetett a konferencia, melynek címe az idén:  IV. Országos Interaktív tábla Konferencia és Módszertani Börze. A meghívóját természetesen itt is közreadjuk. A konferenciameghívó így kezdődik: "„… ha tél, akkor karácsony, ha tavasz, akkor húsvét, ha ősz, akkor iskolakezdés – és Interaktív tábla Konferencia!”

 

INFO SAVARIA - interaktív tábla szekció

2009.04.20

A szombathelyi INFO SAVARIA konferencián (www.infoera.hu) egy szekciót szentelnek az interaktív tábláknak. A péntek délelőtti szekcióban három előadás lesz az interaktív táblákról, szombaton pedig egy workshop keretein belül tájékozódhatnak a konferencián részt vevők a szavazóegységekről. Időpont: 2009. április 24-25.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Hozzászólások: 0

The Education Show

2009.02.01

"See it, try it, teach it" - szlogennel nyitja az idén a kapuit a Birminghami Oktatási show 2009. március 26-28-án. Ha nem is jutunk el minden nemzetközi kiállításra a honlapjaikról érdemes tájékozódni, mi zajlik éppen.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Hozzászólások: 0

Educatio 2009

2009.01.12

Az Educatio kiállítás a magyar oktatás egyik legnagyobb szabású oktatási kiállítása. Érdemes korán kellni, mert nyereményjátékot hirdettek a szervezők!

"1 Milliós Nyereményjáték!

A kiállítás első látogatói, azaz a január 23-án vagy 24-én 10 és 11 óra között érkezők között értékes tárgynyereményt sorsolunk ki!"

 

BETT SHOW 2009

2009.01.12

London, 2009. január 14-17. Az angliai oktatási kiállítás és vásár időpontja. Már csak két nap a kapunyitásig. A kiállításon 700 kiállító mutatja be az IKT eszközökhöz kapcsolódóan a termékeit. Interaktív táblákat, szavazóegységeket, a cégek az általuk fejlesztett tartalmakat, tréningeket kínálnak. Ezeken kívül előadásokat hallgathatunk egyetmekről, kutatóktól, akik bemutatják az eszközökkel kapcsolatos kutatásaik eredményeit.

 

EPSON - projektorok kiválasztásának szempontjai

2008.11.21

Az Interaktív tábláról szóló konferencián az interaktív táblákon kívül szerepett kapott a projektor is, hiszen kicsit sem mindegy mivel vetítünk a táblára. Így egy hivatalos szakértő az EPSON Magyarországtól - Tőrös Gáspár jött el, és mondta el az érdeklődőknek, hogy mire kell figyelni a projektorok kiválasztásánál.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla - konferencia | Hozzászólások: 0

GeoGebra az interaktív tábla konferencián

2008.10.30

Papp-Varga Zsuzsa két előadást is tartott a konferencián, egyet alkotóműhelyben, a másodikat a szavazóegységes szekciónkban. Megkértük, írjon a pedagógusoknak a Geogebráról. S írt. :)
A GeoGebra egy olyan open source magyar fordításban is elérhető dinamikus matematikai program, amely szinte minden korosztály oktatásában alkalmazható. Használatát bárki könnyen el tudja sajátítani, csak alapvető számítógépes ismereteket igényel.

 

Szavazóegységek szekció az interaktív tábla konferencián

2008.10.20

A szavazóegységek szekció a konferenciának az interaktív táblával foglalkozó azon része volt, amely túlmutatott a táblás használaton. Elsősorban azt volt hivatott bemutatni, hogy valóban olyan módon lehet a szavazóegységekkel illetve feleltető rendszerekkel differenciálni, s azonnali választ adni egyénileg a diákok mindegyikének, ahogy azt a pedagógus nem tudná megtenni az eszközök nélkül....
 

III. Országos Interaktív tábla Konferencia - A jó, a rossz és az interaktív tábla

2008.09.29

A  Műszaki Kiadó III. Országos Interaktív tábla Konferencia plenáris előadásának a címe "A jó, a rossz és az interaktív tábla" volt.  Az előadás címe bár sokat sejtető volt,  mégis talányos abban az értelemben, hogy ki mire asszociál erről a filmcímről. Nézzük az előadás szerzője mit is gondol erről.

 

III. Országos Interaktív tábla Konferencia részletes program

2008.09.26

Az idei Interaktív tábla Konferencián a korábbiaknál sokkal színesebb programmal várjuk az érdeklődőket: 8 terem programjaiból válogathatnak a résztvevők, és több kiállító termékeivel, szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg.

Időpont: 2008. szeptember 27. - HIK, Budapest