Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VII. Országos Interaktív Tábla Konferencia - jelentkezés

2012.05.30

Az idén a megszokottól eltérő módon nem október elején, hanem már szeptember elején sor kerül a szokásos országos interaktív táblákról szóló konferenciára. A rendezvény a tavalyi nagy sikerre való tekintettel (több, mint 600-an voltunk) ismét más rendezvényekkel együtt kerül megrendezésre, így a konferenciára látogatók a szünetekben akár a kiállítókat is meg tudják nézni. A tanévnyitó rendezvényen belül a konferenciára az augusztus 31-i dátum lett kijelölve. 

Bár a konferencia programja még tervezés alatt, de már most kitesszük a jelentkezési lehetőséget, mert aki június 30-ig regisztrál annak csak 4000 Ft-ba fog kerülni a rendezvény. Érdemes hát már most regisztrálni. 

A továbbképzési keretbe 5 kreditpont számítható be a rendezvény pedagógus látogatóinak: "A teljes programon való részvétel esetén a rendezvényről 5 kredit pont értékben igazolást állítunk ki, mely beszámítható a pedagógusok kötelező továbbképzésébe (277/1997.(XII.22. Korm. rendelet alapján)."

Az idén a természettudományok illetve a matematika kerül a fókuszba. 

A jelentkezési lap augusztus 24-ig tölthető ki, de ne feledd a kedvezményért már június 30-ig el kell küldeni a jelentkezést! 

http://dev2.muszakikiado.hu/jelentkezesi_urlap__vii_interaktiv_tabla_konferencia

A következő tanévének nyitó rendezvényei és értekezletei miatt, jó, ha már most rögzíted az időpontot a naptáradba, és szólsz az igazgatódnak Persze, ha te vagy az igazgató, ez a lépés kihagyható. ;)

Részeletes konferenciameghívó: 

http://muszakikiado.hu/vii_orszagos_interaktiv_tabla_konferencia__meghivo

Gyere, jelentkezz, mi már elkezdtük a készülést a konferenciára!