Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Olvasónapló - Az interaktív tábla

2010.05.06

Mindig jó érzés, ha azt látja az ember, hogy a pedagógus utánpótlást felkészítik arra, ami majd a gyakorlatban érheti, értem ezalatt a modern eszközök alkalmazását mind az interaktív táblákkal kapcsolatban és a web 2.0-val kapcsolatban is. Hátha még azt látjuk, hogy a megírt könyvünket használják, vélemények vannak róla, gondolatok születnek vele kapcsolatban az milyen jó érzés még.

A weben böngészve néztem épp utána, hogy milyen újdonságokat lehet találni az interaktív táblákkal kapcsolatban, s ekkor találtam rá egy blogra, illetve később rájöttem, hogy többre is.

Az elsőnek talált blog zitakom blogja

S találtam a márciusi blogbejegyzések közt egy olvasónaplót, ahol Bedő Andrea - Schlotter Judit: Az interaktív tábla című könyvének fejezeteihez írta le zitakom, hogy mit olvasott, s tette hozzá saját gondolatait.

 

Interaktív tábla

 

Szóval ezt a könyvet olvasta el zitacom, s írt fejezetről fejezetre egy olvasónaplót márciusban róla 10 részletben. Köszönjük neki ezúton is!

Sorban a fejezetek:

http://moderneszkozped.blogspot.com/2010/03/az-interaktiv-tabla-olvasonaplo-1.html

http://moderneszkozped.blogspot.com/2010/03/az-interaktiv-tabla-olvasonaplo-2.html

http://moderneszkozped.blogspot.com/2010/03/az-interaktiv-tabla-olvasonaplo-3.html

http://moderneszkozped.blogspot.com/2010/03/az-interaktiv-tabla-olvasonaplo-4.html

http://moderneszkozped.blogspot.com/2010/03/az-interaktiv-tabla-olvasonaplo-5.html

http://moderneszkozped.blogspot.com/2010/03/az-interaktiv-tabla-olvasonaplo-6.html

http://moderneszkozped.blogspot.com/2010/03/az-interaktiv-tabla-olvasonaplo-7.html

http://moderneszkozped.blogspot.com/2010/03/az-interaktiv-tabla-olvasonaplo-8.html

http://moderneszkozped.blogspot.com/2010/03/az-interaktiv-tabla-olvasonaplo-9.html

http://moderneszkozped.blogspot.com/2010/03/az-interaktiv-tabla-olvasonaplo-10.html

Az utolsó bejegyzésben:

"Most, hogy elolvastam ezt a könyvet legalább van valami fogalmam arról, hogy milyen az az interaktív tábla és, hogy miket lehet vele csinálni. Csak azt hiányolom, amit az egyik bejegyzésemben már leírtam, hogy örülnék neki ha gyakorlatban is kipróbálnánk valamelyik órán. Összességében azért hasznos ez a könyv, főleg olyan pedagógusoknak, akik most tanulják az interaktív tábla használatát."

Kedves Zitacom, felajánlom, ha megtalálod ezt a bejegyzést, akkor találkozzunk, s egy gyakorlati kérdezz-felelekre a vendégünk vagy. Majd Judittal is leboltoljuk, hogy lehessen a XIII. kerületi PSZK-ban, ahol többféle interaktív tábla is van. :)

S aztán megtaláltam, később, hogy az ELTE egyik kurzusához - Modern eszközök a pedagógiában - kapcsolódóan jelentek meg  más blogbejegyzések is:

http://vendi77.freeblog.hu/archives/2010/05/04/Interaktiv_tabla/

http://noril88.blogspot.com/2010/05/interaktiv-vs-hagyomanyos-tabla.html

Nagyon örülünk neki, s köszönjük is!

Sőt, ha a csoport megjelentet valami összegzést, melyben összefoglalja, hogy mit gondol a tanárutánpótlás az interaktív táblákkal kapcsolatban, szívesen látjuk. :)

Vagy ha van kedvetek bemutatni a kurzust, hogy mi az , amivel még érdemes foglalkozni a gyakorló pedagógusoknak, az is érdekes lehet olvasóink számára, várjuk a bemutatkozást  szeretettel! :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.