Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interaktív tábla pályázat

Cikkek

Pályázati felhívás pedagógusoknak...

2012.12.08

Beküldési határidő: 2012. 12. 18. Az utóbi időben ritkán adhattunk hírt pályázatokról, ahol eszközöket nyerhetnek a pedagógusok. Most szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy a közeljövőben lezáruló pályázatra, amit már korábban az interaktív táblás Facebook oldalunkon kitettünk, de azt nem mindenki olvassa, így egy rövid hírt is írunk róla! 

Nekem a pályázatban az tetszik a legjobban, hogy az interaktív táblák VALÓDI hasznát kell jó gyakorlatokkat bemutatni: 
"Pályázni lehet az ActivInspire szoftverrel készített bemutatóval, feladatsorral vagy teszttel, illetve minden ötletes, fantáziadús megoldással, amely az ActivInspire szoftver pedagógiai értékét bizonyítja egy adott tananyagrészlet oktatásában."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla pályázat | Hozzászólások: 0

Nyerj 1.000.000 Ft-ot iskoládnak!

2011.06.09

Akár interaktív táblára is fordítható az a pályázat, melyet a Startlap írt ki. A lényeg, hogy a pályázók közül Ti írjátok le azt a célt a legjobban, hogyan és mit újítanátok meg az iskolában! Sok helyed nincs, nem kell költeményeket írni, de ha van megújítani való, akkor itt a lehetőség, egy próbát megér...Több kategóriában is van lehetőség. Határidő: 2011. július 15. 16.00 óra.(Részletekért kattints a képre!)

  Startlap pályázat

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla pályázat | Hozzászólások: 1

Egy tanórám interaktív táblával

2010.06.14

A Műszaki Kiadó pályázatot hirdet „Egy tanórám interaktív táblával” címmel.

A jelentkezés végső határideje június 30.

A pályamunkák beküldésének végső határideje
- cikk: 2010. július 30.
- fotó: 2010. szeptember 10.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla pályázat | Hozzászólások: 0

CleverTouch interaktív táblát nyerhetsz!

2010.01.25

Akik kint voltak az Educatio kiállításon, és jártak a CleverBoard standjánál, láthatták, hogy egy nyereményjátékot indított a cég amelynek díja a CleverTouch nevű táblájuk!

Ha nem tudtál részt venni az előadáson, de szeretnéd megnyerni a CleverTouch táblát, akkor csak egy tananyagot szükséges küldeni!

 

SCRATCH Játékkészítési verseny

2009.11.08

A játékok készítését akár interaktív táblára is tervezhetjük, akár tanórai felhasználásra is!, akár informatika órán fejlesztés céljából! Most egy olyan pályázat kiírását tesszük közzé, mely sok összetevős, főleg azért mert a verseny a diákoknak szól!  Kiírója az NJSZT Közoktatási Szakosztálya. A kiírása:

"Készítsetek el egy digitális játékot, amely segíthet másoknak (akár külföldieknek is) jobban megismerni országotokat, kultúrátokat, vallásotokat! A verseny két kategóriában zajlik: 5-8., és 9-13. évfolyamosok között. Helyezzétek el az elkészült játékot az Interneten és adjátok meg játékotok linkjét!..."

 

Eredményhirdetés - SMART pályázat

2009.06.22

A "SMART - Kreatív Interaktivitás" című pályázatra 48 érvényes pályamunka érkezett be. Egy független szakértői zsűri segítségével tudták kiválasztani a színvonalas pályázatokból azokat a pedagógusokat, akik 2009. június 16-án a pályázat ünnepélyes eredményhirdetésén (helyszín: Rubin Konferencia és Wellness Hotel)  átvehették díjaikat.  Üres kézzel azonban senki nem távozott. A cég ajándékcsomagja, benne az értékes pendrive, s egy szakmai továbbképzéssel felérő nap után mindenki tele ötlettel - amit mások előadásából hallott, és tanulhatott - , indulhatott haza. S a győztes vihette volna az interaktív táblát is, ha nem busszal érkezik. Így azonban a cég vállalta, hogy kiszállítja számára azt. Az eseményen az első három helyezett, és a "Módszertani újítások" című különdíjat elnyerő pedagógus be is mutatta pályázati anyagának alkalmazását a gyakorlatban.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla pályázat | Hozzászólások: 1

SMART - Kreatív Interaktivitás

2009.04.21

Az LSK pályázatot hirdet! Határidő : 2009. május 25.

"Örömmel értesítjük Önt, hogy a SMART Partner Iskola Program (SPI) keretében 2009 tavaszán, április 15-én első alkalommal kerül meghirdetésre pályázatunk "SMART - Kreatív interaktivitás" címmel, melyre szeretettel várjuk minden magyar pedagógus SMART Notebook szoftverben készült interaktív órai anyagát. Minden olyan interaktív órai anyag részt vesz a pályázatban, amely a megadott határidőig feltöltésre kerül SMART TananyagPiac internetes portálunkra. A pályázatban óvodai, általános- és középiskolai pedagógusok jelentkezését várjuk minden létező témában, tantárgyban és évfolyamon. "

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla pályázat | Hozzászólások: 0

Interaktív tábla és kompetenciafejlesztés

2009.04.01

A Műszaki Kiadó pályázatot hirdet. Határidő: 2009. június 30.

Hogyan használom az interaktív táblát a kompetenciafejlesztésben” 

A IV. Országos Interaktív tábla Konferencia keretében lehetőséget kívánunk teremteni a pedagógusok számára egyedi, kreatív, saját készítésű tananyagok interaktív táblán való gyakorlati alkalmazásának bemutatására a kulcskompetenciák fejlesztésének jegyében.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla pályázat | Hozzászólások: 0

Nyerjen interaktív táblát iskolájának!

2008.09.08

A Műszaki Kiadó és a Promethean Ltd. közös pályázata.  - Határidő 2008. szeptember 15.

A kvíz linkje: http://www.muszakikiado.hu/promquiz/index.html

A díj átvétele a III. Országos  Interaktív tábla Konferencián 2008. szeptember 27. A pályázat kiírása:

 

Hogyan tanítok e-táblával pályázat

2008.04.22

A Műszaki Kiadó pályázata - lejárt!

 "Hogyan tanítok e-táblával"  - az interaktív tábla alkalmazásához kapcsolódó pályázat

Beküldési határidő: 2008. május 16.

Meghosszabbítva!  Beküldési határidő: 2008. május 30.