Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan tanítok e-táblával pályázat

2008.04.22

A nagy érdeklődésre való tekintettel "Hogyan tanítok e-táblával" címmel Kiadónk idén is meghirdeti az interaktív tábla alkalmazásához kapcsolódó pályázatát.
 

A „Hogyan tanítok e-táblával” című pályázatra a pedagógusok kész interaktív anyagaikkal, ötleteikkel pályázhatnak. A nyertes pályaművek készítőinek az idén is lehetőséget adunk, hogy munkáikat a szeptember végén megrendezésre kerülő III. Országos Interaktív tábla Konferencia keretén belül a közönség számára is bemutathassák, amennyiben ehhez kedvet éreznek. A konferencia részletes programjáról és a jelentkezés módjáról a későbbiekben küldünk tájékoztatót.

Amennyiben Ön nem vett részt a tavalyi konferenciánkon, a honlapunkon található összefoglalóból kaphat ízelítőt a programról, ha pedig részese volt az eseménynek, a képsorozat segítségével újra felidézheti az ott szerzett tapasztalatokat, élményeket.

A pályamunkák benyújtásához szükséges adatlapot és a részletes pályázati kiírást és az óravázlatot megtalálhatják weboldalunkon.

Reméljük, hogy pályázati kiírásunk felkeltette érdeklődését, és Önt is a nyertesek között üdvözölhetjük majd!Budapest, 2008. március 5.

Üdvözlettel:

Orgován Katalin
ügyvezetô igazgató
Mûszaki Kiadó

forrás: http://www.muszakikiado.hu/klubtagsag/id=268