Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyerj 1.000.000 Ft-ot iskoládnak!

2011.06.09

 Akár interaktív táblára is fordítható az a pályázat, melyet a Startlap írt ki. A lényeg, hogy a pályázók közül Ti írjátok le azt a célt a legjobban, hogyan és mit újítanátok meg az iskolában! Sok helyed nincs, nem kell költeményeket írni, de ha van megújítani való, akkor itt a lehetőség, egy próbát megér...Több kategóriában is van lehetőség. Határidő: 2011. július 15. 16.00 óra. (Részletekért kattints a képre!)

 Startlap pályázat

Startlap, mely több mint egy évtizede a magyar internetezők kedvenc kezdőoldala, támogatja azokat az újító kezdeményezéseket, melyekkel jobbá, újabbá, frissebbé varázsolhatjuk környezetünket, közösségi tereinket, oktatási intézményeinket vagy azok működését.

A fenti cél érdekében pályázatot írunk ki civil szervezetek számára, hogy együtt jobbá tehessük a környezetünk és közösségünk mindennapjait!

Nyerj 1 millió forintot a megújítási projektedre! 

Ha ismersz bármilyen közhasznú civil szervezetet, akik szeretnének megújítani, újjáépíteni valamit a környezetükben, vagy Te magad vagy a civil szervezet képviselője, olvasd el figyelmesen a pályázati kiírást és küldd el pályázati anyagodat!

Részletek: http://www.megujulas.startlap.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csapókerti általános iskola Debrecen

(szabó roland, 2015.02.13 20:33)

szeretnék nyerni a 3/b osztálynak egy tàblát.