Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interaktív tábla tanfolyam

Cikkek

Az interaktív tábla tanfolyam minőségéről

2009.06.27

Arra a kérédsre, hogy a jelenleg piacon lévő több, mint harminc akkreditált tanfolyam közül melyik jó, melyik nem, nincs felelősséggel nyilatkozó ember, aki pontos választ tudna adni. Azonban itt az ideje, hogy kicsit beszéljünk a tanfolyamokról, adjunk egy kis támpontot, segítséget a pedagógusoknak, hogyan válasszanak, illetve milyen tanfolyamok közül választhatnak.

Írom mindezt úgy, hogy több tanfolyamnak a felépítésében közreműködtem, tehát nyilvánvaló az elfogultságom. Azonban ez az írás nem marketing jelleggel született, hanem pedagógusokkal folytatott beszélgetések során a több csalódott pedagógus által megfogalmazott igény következtében érzem szükségesnek, hogy erről is beszéljünk itt, e felületen is.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla tanfolyam | Hozzászólások: 7

Matematika tantárgyi tartalmak interaktív táblára

2008.11.08

A tanfolyam pontos címe:

Matematikai tartalmak hatékony felhasználása interaktív táblán, illetve szavazóegységek használatával a kompetencia alapú oktatás segítésére.

Tanfolyami engedélyszám: OKM-3/138/2008.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla tanfolyam | Hozzászólások: 0

Humán tantárgyi tartalmak interaktív táblán

2008.11.06

A tanfolyam pontos címe:

Humán tantárgyi tartalmak hatékony felhasználása interaktív táblán a kompetencialapú oktatás segítésére, szavazóegységek használatával.

Engedélyszáma: OKM-3/137/2008.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Interaktív tábla tanfolyam | Hozzászólások: 0

Tanfolyam - segítség az interaktív tábla módszertanához

2008.01.22

Most, hogy már túl vagyunk sok-sok pedagógus továbbképzésén, melyeket az ISZE interaktív táblás tanfolyami keretein belül tartottunk, leírnánk a tapasztalatainkat. Nagyon érdekes és tanulságos beutazni Magyarországot, különböző iskolákba, intézménytípusokba eljutni, s szembesülni az ottani problémákkal, illetve megtapasztalni a tanfolyam végén a következtetéseket, melyeket a pedagógusok levonnak a tanfolyam után...