Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pedagógusok a Facebookon

2011.11.27

Sokszor kapjuk a kérdést a pedagógusok Facebook aktivitását illetően, hogy mit, hogyan, mit érdemes, érdemes-e egyáltalán. Természetesen vannak a Facebook ellenzők, aztán a rajongók, aztán a ....

Véleményünk szerint minden általánosításból könnyen téves következtetések vonhatók le, így maradjunk annál az egyszerű gondolatnál, hogy vannak pedagógusok, akik jól tudják használni. Azt pedig mindenki maga dönti el, hogy közéjük szeretne tartozni, vagy sem.

A múltkori Facebookos írásunkat kiegészítve, a prezentációból kiemelve, most olyan közösségere szeretnénk a figyelmet ráirányítani, mely hasznos lehet, s túl sok mindent nem kell tennünk érte, csak lájkolni. 

Méghozzá oldalakat. Ugyanis van néhány olyan oldal a Facebookon, amelyek kimondottan pedagógusoknak szólnak, információt osztanak meg, felhívják a figyelmet az aktualitásokra, szakmai anyagokat mutatnak be, jó gyakorlatokra hívják fel a figyelmet, s véleménycserére adank lehetőséget. Ha fent vagy a Facebookon érdemes megnézni őket! 

Pedagógusok

Pedagógusok a Facebookon

Már több, mint ötszázan tartoznak a közösséghez, s rendszeres aktivitás zajlik az oldalon! Kattints ide, s nézd meg, mi zajlik ezen az oldalon, ha tetszik, akkor nyomd meg a tetszik gombot, s ezentúl az üzenőfaladon jelennek meg a friss információk, hírek, ötletek! 

http://www.facebook.com/pages/pedag%C3%B3gusok/115616258533244