Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Látogatottság - 150000

2011.08.24

Nagyon örülünk, mert ennek a módszertani oldalnak a látogatottsága elérte a 150.000-et. Köszönjük szépen a látogatásokat, a Facebook posztokat, a véleményeket, melyeket emailes formában, illetve személyesen küldtetek nekünk. 

Az iskolákba és más intézményekbe egyre több interaktív tábla kerül, célunk az volt, hogy segítsük a pedagógusok munkáját, hogy érdekes híreket írjunk, segítsünk tájékozódni abban a zavaros világban, amely e körül a viszonylag bonyolult eszköz körül létezik. A látogatottsági adatok fényében, úgy érezzük, ez sikerült. 

Látogatottság - 2011. augusztus 23.

Igyekszünk a továbbiakban is hasonló módon érdekeset, hasznosat, tájékoztatót posztolni, hogy segítse a munkátokat, munkánkat! Számunkra a legfontosabb, hogy mindenki, aki olvassa ezeket a cikkeket, tisztában legyen azzal, hogy az interaktív tábla csak egy dolog a hatékony oktatás tekintetében, annak helye van az oktatási rendszerben, meg tudja könnyíteni a munkát, ha hozzáértő pedagógusok használják. A hozzáértés viszont tanulható, kis lépésekkel kell kezdeni, s aztán tovább és tovább. Fontos, hogy mindenki értse a táblák helyét a rendszerben, mert akkor se többet, se kevesebbet nem gondol róla senki. Ehhez segít az az abra, amit minden tanfolyamon igyekszem megmutatni. (részletesen itt olvashatsz róla)

 

Az interaktív tábla helye az oktatási rendszerben

Aki olvas minket, az ezzel nagyjából már korábban is tisztában volt, időnként azonban érdemes megállni, s visszagondolni az alapokra, ahogy most mi is tesszük.

Az elmúlt időszakban eléggé elindultunk a profi irányba, és bonyolult weboldalakat mutattunk nektek, az EU gazdaságpolitikájától kezdve sok mindennel kapcsolatban. Meggyőződésem, hogy erre is szükség van, azonban a TIOP pályázatoknak hála az interaktív táblás felhasználások tudtak tömegesedni, rengeteg helyre került ki a tábla, így mostanában csupa-csupa egyszerű, praktikus leírást igyekszünk adni, hiszen újra sok a kezdő felhasználó. S nem feledkezünk meg senkiről, aki interaktív táblát szeretne használni. :)))

S hogy ez a cikk miért ide került a Pedagógus BEST PRACTICE menüponthoz? Mert ez a mi Best Practice-ünk. Reméljük, egyetértesz velünk, s köszönjük, hogy rendszeresen látogatod az oldalunkat! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

VARG UTCA 19

(Varga Vivien, 2014.11.10 15:48)

Nagyon jó ez a tábla mert a tanárunk is ezt használja xd

Re: VARG UTCA 19

(VARGA ÁDÁM, 2014.11.10 15:50)

Bayby nagyon szeretnélek megismerni xd amúgy igen jó a tábla

köszönjük

(Egy tanár, 2011.09.08 11:51)

Igen, rendszeres olvasója vagyok ennek a blognak, érdemes idejönni, mindig találok hasznos anyagokat. Köszönjük az írásaitokat!