Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cél a hatékonyság! - Ingyenes sablonok karácsonyra is

2012.12.04

Az interaktív táblás óráinkhoz sokszor a felkészülési idő megnövekedése nem a tartalmi elemek illesztése miatt van, sokkal inkább a keresések, illetve a szépségre való törekvés növeli meg a felkészülési időnket, szinte észrevétlenül, mert közben ráadásul jól szórakozunk.  Érdekes dolgokat találunk, sokszor olyasmit, amire adott időpillanatban nincs szükségünk, később viszont már nem emlékszünk rá, hol is volt. 
Így jól jöhet, ha ismerünk néhány oldalt, ahol könnyen találunk sablonokat. Egy Powerpoint sablonokat tartalmazó oldalt említek most meg, a Free-PowerPoint-Templates oldalt. 

A Facebook oldalának közel húszezer rajongója van, így, ha Facebookozol és megtetszik, érdemes rá feliratkozni, mert a friss templétekről rendszeresen hírt adnak. Én most a karácsonyi sablonjaikat szeretném ajánlani...eléréséhez kattints a képre! 

 

Karácsonyi sablonok interaktív táblás oktatáshoz

Illetve megjelentek már a 2013 újévi sablonok is...az oktatásban pedig már több, mint kétszáz sablon van!

 

Oktatással kapcsolatos sablonok

 

De azt is láthatjuk, hogy az egészségüggyel kapcsolatos sablonok közül is van, amit fel tudunk használni. (képre kattintva megnyitja ezt a kategóriát is)

 

2012-12-04_173853.png

 

Ne várjunk túl sokat a sablonoktól, de hatékonyabbá tehetjük a munkánkat, mert nem kell órákig keresni, színeket válogatni, hogy ez jó lesz-e így, vagy jó lesz-e úgy... ami tetszik, kiválasztjuk, letöltjük, és már tudjuk is szerkeszteni. Ha nem PowerPointot szeretnénk, a táblaszoftverünk valószínűleg tudja a powerpoint állományokat kezelni, ha esetleg mégsem, a powerpointot ki tudjuk menteni képként (diánként) és akkor háttérbe már biztosan illeszthetővé válik a sablonunk! 

Hogy jól értsük, ezért letöltöttem egy timemanagement sablont, és az utolsó képem ezt a sablont felhasználva jelenítem meg! 

 

Hatékonyság

 

A weboldal az ingyenes sablonokért itt található: http://www.free-power-point-templates.com